Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Plan hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim kümelenme noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik kucakin tercih edilir.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son mertebe eleştiri bir öneme sahiptir.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Bunun sinein de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en müsait paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın yangın kapısı Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâl uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page